Monoo-blue-vit-mobil

Byggtjänster som tål att jämföras– vår specialitet sedan 2002

Monoo Consulting AB är en Stockholmsbaserad byggfirma grundad år 2002 av Matts Johansson, då under namnet Monoo Bygg AB. Målsättningen och affärsidén var då – precis som idag - att erbjuda byggtjänster som utmärkte sig genom hög och jämn kvalitet.

Det finns många duktiga byggare i Sverige, men inte lika många byggföretag som inser vikten av god kommunikation med sina kunder. Noggrannhet hela vägen från projektstadium till detaljer, samt att sy ihop säcken på ett sätt som skapar ett fläckfritt helhetsintryck.

För oss var detta en självklarhet redan från första stund. Och efter mer än ett decennium av framgångsrika samarbeten har det visat sig att det var precis det som marknaden efterfrågade.

Ökar i storlek – och kompetens
Monoo Consulting AB är ett expansivt företag som växer fortfarande. Men för oss handlar det om att växa på rätt sätt. Vår kvalitetspolicy innebär att vi alltid tar in rätt personal med rätt kompetens. Att vara selektiva i vår rekrytering har lönat sig.

Det gör att vi alltid vet att vår personal på plats levererar de resultat som vi är stolta över att sätta vårt signum på.
Genom rekryteringar av välmeriterade platschefer och arbetsledare med goda vitsord och branschkontakter etablerade vi ett långtgående samarbete med såväl Hufvudstaden som Folksam Fastigheter (fd. Gyllenforsen Fastigheter).

Rätt partner för ditt projekt
Åt dessa fastighetsägare utför vi regelbundet löpande servicejobb, men även större ombyggnationer av små och stora lokaler, hyresgästanpasningar samt även renoveringar av lägenheter.

Vår entreprenadverksamhet omfattar huvudsakligen ROT-renovering, om- och tillbyggnationer samt totalrenoveringar av lägenheter och hus.

Vi utför också hyresgästanpassningar i kommersiella fastigheter och stambyten i alla typer av fastigheter.


Det är inte storleken på företaget som räknas utan kvaliteten på de tjänster man levererar!

Byggtjänster som tål att jämföras!

EXEMPEL PÅ GENOMFÖRDA PROJEKT

HEM  |  VAD GÖR MONOO?  |  VARFÖR MONOO?  |  PROJEKT | KONTAKTA OSS
Monoo Consulting AB  |  Gustavsviksvägen 38  |  132 36 Saltsjö-Boo
info@monoo.se  |  076 - 855 95 09